Terug naar vorige pagina

2020 is het Jubileumjaar van 't Ivoor...

Op 2 april 2020 bestond onze vereniging maar liefst 50 jaar. 
De geplande festiviteiten gaan zeker door, maar op een ander moment...

Start Jubileumjaar

 Op donderdagavond 1 oktober 2020  aanstaande wil het bestuur alle leden uitnodigen voor een korte presentatie en receptie in verband met het 50 jaar bestaan van onze vereniging.

Hierbij nodigen we ook onze ’sportburen’ uit, besturen van sportclubs om ons heen. En als extra gasten zien we graag onze burgemeester en sportwethouder ook die avond verschijnen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en zal - afhankelijk van de weersomstandigheden - misschien ook wel buiten ons gebouw kunnen plaatsvinden. Die keuze is ook afhankelijk van het aantal aanwezigen en de mogelijkheden die er zijn om op verantwoorde wijze met een flinke groep mensen bijeen te kunnen zijn. 

Felicitaties van onze burgemeester:  (deze tekst staat ook in de nieuwsbrief van 2 april)

Beste leden van Biljartvereniging ’t Ivoor,  
Op dit moment leven wij in een vreemde tijd. Als je niet beter weet is het alsof wij  allemaal figureren in een science fiction film. Straten zijn zo goed als uitgestorven, mensen lopen in een grote boog om elkaar heen en overal staan desinfecterende  middelen klaar om je handen te reinigen. Niet bepaald een wereld die ik mijzelf voorstelde, toen ik naar Boxtel kwam om te werken. Niet de sfeer die ik voor ogen had, toen ik uw uitnodiging om de 50e verjaardag van Biljartvereniging ‘t Ivoor mee te komen vieren ontving. 
burgemeesterGelukkig zijn er ook andere manieren u met uw jubileum te feliciteren. Een briefje is  natuurlijk snel geschreven en kan middels de digitale kanalen ook snel en veilig  verspreid worden. Wat willen wij nog meer! 
Welnu, ik weet wel wat ik nog meer zou willen, namelijk op een later tijdstip kennis  komen maken met uw vereniging. Dit jubileumjaar duurt gelukkig tot ongeveer het eind  van het biljartseizoen 2020-2021. Er komt dus ongetwijfeld een moment dat u wel weer  bij elkaar kunt komen. 
Uw voorzitter heeft mij al helemaal bijgepraat over de enorme progressie die ’t Ivoor de  laatste jaren heeft gemaakt. Ik kom het graag dit jaar nog ‘live’ bekijken. Ik besluit voor nu met u allen te feliciteren met het 50-jarig jubileum en wens alle leden geduld en gezondheid de komende tijd. 
Vriendelijke groet,

R.S.( Ronald ) van Meygaarden, burgemeester.

 Biljartvereniging 't Ivoor Boxtel - © 2021      Contact     fb  't Ivoor Boxtel - © 2021      Contact     fb